Προφίλ

Τα καταστήματα ΘΕΪΚΟ ΕΠΙΠΛΟ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2013, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που δημιουργήθηκε.  Τότε είχε γίνει έντονα εμφανές στην αγορά η απουσία μιας εταιρίας επίπλου που θα παρείχε σύνχρονες, ποιοτικές λύσεις σε λογικές τιμές και με πιο άμεση εξυπηρέτηση.  Σήμερα με 2 καταστήματα σε ΛΑΡΝΑΚΑ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ) απο το 2013 και ΛΕΥΚΩΣΙΑ απο το 2014 παρέχουμε έπιπλα για όλα τα γούστα και εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές.

Στόχος και σκόπος της δημιουργίας των καταστημάτων ΘΕΪΚΟ είναι η παροχή ποιοτικών επίπλων εσωτερικού χώρου, απο κορυφαίες ευρωπαικές και κυπριακές εταιρίες, σε προσιτές τιμές για όλο το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου, καθώς επίσης και η καθιέρωση του στη συνείδηση του κοινού ως η καλύτερη επιλογή σε θέματα γρήγορης και σωστής εξυπηρέτησης. Σιγά σιγά το επιτυχάνουμε, καθημερινά γινόμαστε καλύτεροι και βελτιώνουμε συνεχώς όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας.

Περισσότερα για την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας και τις αποκλειστικές συνεργασίες, θα βρείτε στις ενότητες ΝΕΑ και ΠΡΟΪΟΝΤΑ στο κυρίως μενού.

ΘΕΪΚΟ ΕΠΙΠΛΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ… Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ!

ΘΕΙΚΟ      Έπιπλο & διακόσμηση